19min.bg

Путин с второ извънбрачно дете

Руският президент Владимир Путин ще има второ извънбрачно дете от бившата олимпийска гимнастичка - 29-годишната Алина Кабаева. Според слуховете той вече има 3-годишен извънбрачен син от нея. Второто отроче ще бъде момиченце, твърди кореспондента на "Ню Йорк пост" от Русия, Ричард Джонсън.


Кабаева, която е член на руската Дума, трябва да роди през ноември, твърди източникът на медията.


Медиите в Москва никога не са писали за това, че Путин е бащата, а когато преди две години Кабаева се появи на корицата на руското издание на сп. Vogue, тя обясни, че момчето е неин племенник. "Всеки, разбира се, си мисли, че това е синът ми", каза смеейки се гимнастичката.


Когато през 2008 г. в. "Московский кореспондент" обяви, че Путин тайно се е сгодил с Кабаева, медията беше закрита. Тя беше собственост на олигарха Александър Лебедев. Но клюките за личния живот на Путин продължиха да се разпространяват.


Съпругата на Путин - Людмила, не е била виждана на обществени места от встъпването му в длъжност миналата пролет. Нямаше и официално честване на 55-тия й рожден ден по-рано този месец.


Чеченският президент Рамзан Кадиров написа в Туитър: “Искам да поздравя първата съпруга на Владимир Владимирович - Людмила Александрова и да й пожелая в кавказки стил дълъг живот”. Така се появиха догадките, че Кадиров може би намеква за съществуването на втора съпруга.