19min.bg

Рашков да спре с PR акциите в КЕВР: Биков (Видео)

Рашков да спре с PR акциите в КЕВР и да влезе в Министерството на енергетиката и да ги пита за бездействието им и защо се стигна до този балон при цената на тока. Това заявиха представители на ГЕРБ на брифинг от село Ялботина, Община Драгоман. Думите им са по повод високата цена на тока. Виж видео ТУК!

Три пъти е скочила цената на тока в сравнение със септември 2020 г., посочиха от ГЕРБ. Това е ограбване на българските граждани и бизнес, категорични са те.

Г-н Рашков е намерил време да разследва две неща - кой е допуснал Бойко Борисов на една новострояща се магистрала, за да провери какво става и да покаже безобразията, които стават там. А другото е едно интервю от тази сутрин, в което хвърли още една димка и по този начин откри предизборната кампания. Той правеше същото нещо през цялата предизборна кампания за изборите на 11 юли. Резултатът от действията му се видя в 46-тото Народно събрание, което беше второто подред, което не успя да състави правителство, посочи Тома Биков.


"Вие забелязахте ли, че се държеше като мушморок, докато имаше в Народното събрание, и че се покриваше по дупките в Парламента. Викахме го три пъти и след това спря да дава интервюта и в момента, в който разпуснахме Народното събрание, защото няма къде да го извикаме да му задаваме всички тези въпроси, започна да дава пак интервюта и да говори празни приказки, защото всичките му димки от предния път се оказаха фалшименто", обясни Биков.