19min.bg

Рашков незабавно да каже коя е банката на Борисов: Лидерът на ГЕРБ

Рашков незабавно да каже коя е банката на Борисов или ще го съдя за клевета, заяви на брифинг ГЕРБ. По думите му той не е собственик на никаква банка и ще заведе дело за клевета, ако Рашков не посочи коя е банката до утре. Всеки една банка е минала обстоен преглед преди да влезем в ЕС, подчерта Борисов.

"Последната грижа ми е Бойко Рашков, този хаос който предизвика", заяви Борисов като заяви, че обявеното намаление на газа се оказва увеличение с 27% за индустрията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа. Официализирана. Минала по медиите, през централните емисии", каза Борисов и обясни, че с 27% се увеличават цените.

 По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ Хемус са изпращани в чужбина през банка, свързана с Борисов. Бившият премиер поиска отговор и извинение от министъра.

"Теглат дългове, болниците задръстиха, цените летят, буквално лъжат". Ние подадохме жалба и до ЦИК, защото те се подиграват, нашите машини, които са ни дали са до 21 номер, а ние сме 32, а остават 7-8 дена до изборите. Не можем да вкараме 1000 души да обучим наведнъж.

Защо е този вой за броенето на квитанциите, защото така им е угодно, защото манипулират софтуера тези които имат достъп, Радев и приближени партии, имат интерес.