19min.bg

С коледните и новогодишните отстъпки за изтеглен кредит и безлихвените заеми до заплата от MiniZaem.bg ще посрещнете празниците спокойно!

Коледните и новогодишните празници наближават и с всеки един изминал ден притеснението дали ще успеете да се справите с покупката на подаръците, с организацията на празничната трапеза или почивката все повече се засилва.
Питате се дали ще успеете да намерите малко допълнителни финансови средства, с които да можете да зарадвате себе си и близките си и поне веднъж да изкарате една спокойна и незабравима Коледа?
Всъщност, начин има и той се нарича „бърз кредит” от небанкови финансови институции като МиниЗаем !
Откакто бързите кредити се предлагат като услуга в страната ни, най-висок интерес към тях има покрай коледните и новогодишните празници. Анализите на финансовите експерти показват, че тъкмо в този период потребителите се нуждаят от допълнителни финансови средства, за да могат да покрият по-големите разходи, които неминуемо се правят покрай Коледа и Нова година.
Много кредитни организации предлагат онлайн кредити , но ако търсите онлайн заем, който не само да реши въпроса със спешната ви нужда от пари и едновременно с това да ви предложи по-ниски разходи по кредита, можете да се възползвате от коледните и новогодишни отстъпки или безлихвените кредити до заплата на Minizaem.bg.



Защо да се възползвате от бързите кредити от тази кредитна институция?

Избирайки да потърсите заем от Мини Заем и кандидатствайки за кредит в периода от 23.11 до 31.12. 2016 ще се възползвате от 30% по-ниски разходи за изтеглените кредити.



Ако пък сте напълно сигурни, че можете да погасите кредита в кратки срокове, можете да се възползвате от предлаганите от MiniZaem.bg отстъпки за бързи кредити до заплата и да изтеглите кредит до 500 лв., който ако погасите в срок от 15 дни, няма да ви бъде начислена никаква лихва.



„Взимаш 500 лева - връщаш 500 лева” е промо пакет за тези от вас, които са нови клиенти и можете да се възползвате от отстъпките до края на 2016 година.



А ако сте редовни клиенти, можете да получите до 30 % по-ниска лихва при изтеглен бърз кредит на вноски , и до 40% по-ниска лихва за изтеглен кредит до заплата.



Възползвайки се от коледните и новогодишни отстъпки или от промоционалните отстъпки за редовни или нови клиенти вие ще можете не само да посрещнете празниците подобаващо, но ще спестите немалко разходи по погасяването на бързите кредити.