19min.bg

Сайт издигна Веско Маринов за президент

ГЕРБ ще пуснат Веселин Маринов в президентската надпревара догодина. Такива залагания вече организират кръгове, които следят от близо апаратните и кадрови решения на Бойко Борисов и компания, пише сайтът Vnews.bg.


Налудничавата на пръв поглед прогноза, анализаторите аргументират с упоритото медийно натрапване на певеца и появяването му на различни места в компанията я на вътрешния министър Цветан Цветанов, я на шефката на Народното събрание Цецка Цачева, я и на двамата.


Последните публични изяви на Веско и вицепремиера са от курорта в Албена. Там бардът от Полски Тръмбеш, чийто хит Нашата полиция вече отеква във вечността, прави компания на Цветанов в сутрешните кросове в морската градина. „Веско е в активна възраст, популярен е. Има свой електорат в лицето на феновете си и като се добави към него и твърдата подкрепа, която Бойко Борисов си има, картината става сериозна. Помислете, този човек на практика е най-голямото оръжие на ГЕРБ в битката за гласовете на БСП, тъй като бабите си харесват Веско Маринов и ще го подкрепят“, разсъждават анализатори.