19min.bg

Сега Бойко и Гешев ще се атакуват взаимно: Хр. Иванов

„Мина времето на Борисов и той по-добре от всички си знае приятелчетата, които сега изскочиха”, заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред TV1.
Няма да е красива гледка.  Това е ГЕРБ. Хората, които видяхме в комисията по ревизията, те са ги създавали, подхранвали и щавили и сега тези хора въстават и изказват истината за ГЕРБ. Скелетите излизат от гардероба, хлебарките излизат изпод килима”, посочи той.
„Тези 10 г. управление са един зле прикрит криминалитет, който не се разплете само благодарение на нежеланието на прокуратурата. Затова е толкова важна реформата в прокуратурата.”, подчерта той.

Сега е възможно прокуратурата да стане старателна и да започне да разследва, но това също няма да има нищо общо с правосъдието.  Борисов и Гешев са в ситуацията на дилемата на затворника - кой първи ще тръгне срещу другия. Гешев разбира, че историческото му време изтича”, смята Иванов.
„Разчитам служебното правителство да работи фокусирано, организирано и да не надскача ролята си”, подчерта той.
Ние на тези избори ще се явим с готовност да споделим отговорността за това да има управление. Страната трябва да има редовно правителство. Няма да се откажем от проекта си за съдебна реформа”, категоричен е той.