19min.bg

Секс терапевт разкри пренебрегвана техника в леглото, която кара жените да полудеят

Сексуален терапевт разкри техниките в спалнята, които подлудяват жените.

Стърлинг Купър напусна австралийската филмова индустрия за възрастни през 2020 г., сега неговата мисия е да „научи момчетата как да бъдат любовниците, за които техните жени винаги са жадували“.

„Мръсните приказки“ са ключът към „бързия път“ на една жена към оргазъм, каза той пред DailyMail.com, като се похвали, че е карал безброй жени да достигат кулминация, без да ги докосва.

Той каза: „Мозъкът на жената е нейният най-голям полов орган. Ако мъжът знае как да използва правилно мръсни приказки, той може да намали наполовина времето, необходимо на жената за оргазъм.

„Можете буквално да я ускорите до оргазъм.“

През годините на обучение на мъже г-н Купър твърди, че „по невнимание“ е подобрил сексуалното удовлетворение на хиляди жени.

Методите на бившата порнозвезда, натоварени с мачизма, и присъствието му в социалните медии му спечелиха над 200 000 фенове и той публикува видеоклипове за самопомощ в YouTube, за да образова мъжете за еректилна дисфункция, засилване на сексуалното влечение и как да бъдат по-доминиращи в спалнята.

Той каза: „Всеки мъж, на когото помагам, от другата страна има поне една жена. По невнимание съм отговорен за тяхното щастие директно чрез моите клиенти.“

Сексуалното здраве и благополучие са решаващи и често пренебрегвани аспекти на добрия живот. Но последните тенденции показват, че американците не правят толкова много секс, колкото преди.

Едно от най-изчерпателните проучвания по рода си, Националното проучване на сексуалното здраве и поведение, установи спад във всички видове партньорски секс от 2009 до 2018 г.

Проучването съобщава, че в началото си през 2009 г. 79 процента от хората на възраст от 14 до 17 години са разкрили, че не са правили секс. До 2018 г. този брой е нараснал до 89 процента.

Това може да доведе до негодувание в двойка, караници и недоверие. Това е мястото, където г-н Купър каза, че влиза.

Той каза: „Имали сме момчета, които са били в 20-годишен брак, да ми казват, че са се върнали в етапа на медения си месец и се чувстват така, сякаш излизат отново за първи път.

„Те казват, че това е разпалило сексуалната химия във връзката им и са спрели да се заяждат и карат, защото и мъжът, и жената са се върнали в естествените си полярности.“

Сексуалното влечение и влечение започват в мозъка и за много жени овладяването на силата на ума по време на полов акт е от ключово значение за удовлетворяващо и приятно изживяване.

Ангажирането с мръсни приказки в спалнята може да бъде минно поле. Ако двама партньори никога не са го опитвали преди, вероятно ще е необходима допълнителна комуникация, за да се определят граници и евентуално безопасни думи. И това допълнително ниво на комуникация подобрява секса допълнително.

Проучване сред жени, проведено от Men’s Health, установи, че 92 процента от жените обичат мръсните приказки, въпреки че признават, че партньорите трябва да се споразумеят за приемливи думи, преди да се свържат.

В същото проучване 30 процента от жените казаха, че „мразят“ да чуят думата „ку*у“ по време на секс, докато 24 процента и 22 процента казаха същото за думите „м*** и „ш* **e' съответно.

Г-н Купър каза, че методите му да учи мъжете какво трябва и какво не трябва да правят секса вземат предвид чувството за безопасност на жената, като същевременно задоволяват по-първичните им желания.

Той каза: „Голяма част от това, което преподавам, е автономията на жените, където те искат да им бъде осигурено място за грижа, но също така искат и доминиращия, груб мъжествен тип.“

Г-н Купър, бивша звезда на филми за възрастни от три години, е ревностно против порнографията. Той твърди, че това нарушава способността на мъжа да се представя сексуално и създава нереални очаквания за секса.

Той каза: „Оттеглих се от развлеченията за възрастни през 2020 г. и за мен е важно да заявя, че не подкрепям индустрията.

„Това не е индустрия, в която бих насърчил някого да навлезе, и не е индустрия, която насърчавам мъжете да консумират.“