19min.bg

СФ съветници от „опозицията“ с по 200 бона от общински бордове свалиха предаването на Бареков

„Няма да видите пълното разследване за Митко Байрактаров за несъществуващата фондация Спаси София и как потънаха парите на дарителите на новоизгрялата звезда Борис Бонев за личната му политическа и изборна кампания.


Няма да видите пълното разследване как в миналия мандат на Столичния общински съвет съветници от всички партии, включително от “опозицията”, са замезвали тлъсто от общинската софра по 4 бона на месец (това прави по 200 бона за целия мандат) само от синекурни постове в бордове и надзорни съвети на общински фирми.


Ето в част от тези факти може да се крие внезапното и без обяснение спиране на нашето предаване“, пише в послание до 19 минути екс евродепутатът Николай Бареков.


Той се жалва от спирането на неговото предаване, което по ирония на съдбата се казва БЕЗ ЦЕНЗУРА. Повече от година то вървеше по телевизия Евроком, която приютява и други неспокойни гласове и тв ветерани като Сашо Диков, Люба Кулезич, Владо Береану, Васко Мавриков, Ники Колев. Според Бареков той е плащал по 15 000 лв. на месец, за да излъчва шоуто.