19min.bg

Стая за интимни връзки в НС, Христо Иванов е най-чест гост на пурите

Стая за интимни връзки действаше досега в старата сграда на парламента, а в новата е подготвена още по-уютна и по-луксозна. В нея реалните лидери на сглобката пушат пури и приканват представителите на ППДБ, от които най-често посредник е Христо Иванов, разказват хора от кулоарите на Народното събрание.



На майтап шегаджиите в НС наричат помещението "стая на интимната връзка", откакто некоалицията се орезили със смехотворните законодателни предложения по тоя повод. Иванов разпределя задачите от батковците надолу.



Премиерът - академик по пяната се е опитал да възрази на такава една йерархия на властта, като подчертал, че той е министър-председателЯТ, но бързо е разбрал къде се намира и е кацнал на земята, както Делян Пеевски още предварително беше предупредил партньорите в карето.



А смятаният и дори възпят от Слави за премиер в сянка Асен Василев в момента е по-зает да си търси нова къща със семейство Лорер, с което съжителства и в момента под един покрив. Още повече, другият домакин в къщата, увековечен от медиите - Тони Парфюма, е избрал свободата с екссъпругата на Петьо Еврото - Любена и е изчезнал в неизвестна посока в чужбина, ако се вярва на представящи се за осведомени източници.



По-важното е, че вече текат разговори дали той да остава след ротацията финансов министър, тъй като повечето му колеги няма да намерят място в кабинет Габриел. Напомняме, че тъй умните пиари на сегашния състав вложиха  напразни усилия да променят установилото се название Правителство Денков - Габриел. Даже измислиха и лого на "Кабинет Денков", сякаш пиарстват на практиката на зъболекар, джипи или психоаналитик. Сега това се очаква да излезе през носа на ПП в последващия Кабинет Габриел.