19min.bg

Стоянка Мутафова не е болна!

Майка ми не е болна, категорично отрече дъщерята на Стоянка Мутафова по ТВ7 слуховете, че обичаната актриса гасне от бронхопневмония.



Стоянка Мутафова не умира! Писанията по адрес на тежката й болест и отказа й да влезе в болницата се оказаха черна клюка.



"Аз не разбирам кой пуска тези слухове! Няма такова нещо, няма нищо вярно в това! Аз не разбирам това злоба ли е, завист ли е?!



Това каза в студиото на "Добро утро, България" дъщеря й Муки. Тя решила да говори, след като вече и шефът на Съюза на артистите Христо Мутафчиев й се обадил по телефона да пита вярно ли е, че Мутафова е болна.



Муки останала безкрайно възмутена и разстроена, разплакала се, когато прочела и думи, вкарани в нейната уста как майка й е зле, и затова решила да излезе в ефир и да каже истината.



Дъщерята на Стоянка Мутафова разказа, че вероятно всичко е тръгнало от момента, когато майка й не отишла да си вземе лично наградата за "Кралица на комедията", защото била настинала.



Според нея слуховете за влошеното здравословно състояние на майка й са инспирирани от някои хора в гилдията от завист и злоба.



Муки призна, че великата актриса е вече на преклонните 91 г., поради което е твърде лесно хората да повярват, че наистина е тежко болна. Именно защото народът обича толкова много голямата Стоянка, Муки решила да го успокои, като каже истината. Тя не смята, поне засега, да търси съдебна отговорност от клеветниците.