19min.bg

Свалиха репортажа за Борисов от Враца

 По незнайни причини този репортаж от посещението на Борисов във Враца започна да изчезва от Интернет, алармира Сега. Традиционно повечето медии показаха как под аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа, а събралите се хора бурно ръкопляскаха и скандираха името му. "Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас", "Ако беше лесно Орешарски да го е направил", са само част от скандиранията. Журналистите от телевизията припомнят и 10 годишното отлагане на ремонта на пътя София - Видин, който е от изключително голямо значение за северозападния регион, който е най-бедния в Европа Репортажът разказва кои са възторжените хора. Оказва, се също така, че медиите във Враца не са получили информация за посещението на премиера, което бе излъчвано в профила му във Фейсбук, но пък охраната на завода, който той обходи им иска акредитация, за да влязат и да отразят визитата.


Регионалната медия "ТВ Враца" свали от интернет платформата Youtube и от сайта си своя силно критичен репортаж за посещението на премиера Бойко Борисов в северозападния град вчера. Това се случи, след като видеото доби популярност в социалните мрежи и други онлайн медии.

От телевизията отказаха коментар за "Сега". Оказа се обаче, че репортажът вече е споделен из социалните мрежи и може да се гледа там. Такова копие показва и "Сега" след свалянето на официалния материал.