19min.media

Цветанов: Фандъкова ще бъде кмет втори мандат

“Данчето Фандъкова”, както я нарече Цветан Цветанов, ще бъде старият нов кмет на София. Тази категорична прогноза направи на премиерата на предизборния щаб на управляващата партия ГЕРБ нейният заместник-председател. Според него, в качеството му на шеф на актива за местния вот, това е логичната кандидатура.


Точните думи на Цветанов в характерния му стил гласят: “Хората желаят действително промяна"В Пловдив ще бъде издигната номинация на ГЕРБ и кандидатура, която ще спечели изборите там. Това ще е вторият по големина град след София, където и Йорданка Фандъкова ще спечели за втори пореден път изборите за кмет.”


В своето експозе пред медиите, в което представи свършеното от кметовете на ГЕРБ вицето на Борисов се позова почти изцяло на обекти в столицата. Сред тях няколко пъти спомена строителството на детски градини, в което Фандъкова хвърли огромни усилия както като заместник, така и като титулярен кмет на София. Прави впечатление също, че почти всички възлови играчи в националния предизборен щаб на ГЕРБ са от софийската организация на партията.