19min.bg

Тошко Йорданов: Няма да изтеглим Петър Илиев

Ние няма да изтеглим Петър Илиев. "Хайде всеки да си гледа неговата партия", призова Тошко Йорданов след искането на БСП да оттегли кандидатурата на ИТН за Петър Илиев. Той участва в "Лице в лице" по бТВ.


"Няма да коментирам прическата си, нали сте умни всички. Мога да се шегувам много, няма много дълбоки общочовешки послания, всички знаят кога сме се подстригвали в нашата група, може да проверите в интернет", коментира Тошко Йорданов по повод това, че изненадващо се подстрига.  


"Това е предателство от тяхна страна". Така Тошко Йорданов коментира отказването на подкрепа от страна на партиите на протеста. - Всичко, което договорихме на тия разговори, беше една прекрасна програма с цели.


Една от партиите на протеста предаде исканията, предаде хората, които протестират и целия протест, коментира Йорданов по повод това, че "Изправи се, БГ! Ние идваме" оттегли подкрепата си.


Ние няма да изтеглим Петър Илиев. "Хайде всеки да си гледа неговата партия", призова Йорданов след искането на БСП да оттегли кандидатурата на ИТН за Петър Илиев.


До колото знам Петър Илиев няма никакви взаимоотношения с Барбадос.