19min.bg

Вежди минал на червено и причинил катастрофа?

Скулпторът, министър и до миналата седмица депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов е най-вероятният виновник за ПТП, при което има пострадали.  По първоначална информация той е минал на червено и така провокирал катастрофа, като в последствие едно от най-опасните и най-натоварените денонощно кръстовища на столицата се оказа блокирано.


 Недоумение будят обстоятелствата около инцидента, който се разигра на бул. Гоце Делчев и бул. България в София. Напомняме, че това е възлова част от правителственото трасе. Има 12 варианта за движение на широки платна. Въпреки това, бившият министър на културата успя да провокира абсурден инцидент за чудо на останалите шофьори.


Той е станал между 3 коли. Рашидов е карал лекотоварен автомобил, който е минал на червено по бул. България и се е ударил в друга кола, след което се е обърнал край трамвайните релси. При катастрофата има още един човек, който е леко ранен. От Спешна помощ са изпратили два екипа.


Линейките са пристигнали на 5-ата минута. Движението в района се оказа силно затруднено за всички видове транспорт по трасето. В навечерието на следобедния час пик движението на