19min.bg

Време за мир и добро до 12 април

Войната в Украйна е вероятно да приключи, както през 1856 г. при предишната такава звездна карта е станало с Кримската война, която пък е финал на поредица от въоръжени конфликти, продължили десетилетия наред, и то пак в същата зона. Оттогава не е имало същия съвпад на Юпитер и Нептун в Риби, в който влизаме и ще достигне точката си на 12 април. Той и изобщо е рядко събитие – веднъж на 12 г., а сегашният е първи за 166 години.


 


„Този съвпад сега е много интересен ,защото се случва в Риби, а това е знакът, който се управлява точно от тези плаанети - Юпитер и Нептун, които  "са си у дома" (на трон). Силни и влиятелни ще напомнят за водната стихия (всичко по и свързано с вода  ).


 


Такава среща (в Риби) между тях се е случила за последно 1856г., която свързваме с приключване на Кримската война.


 


За Риби, Рак и Скорпион – водните зодии, това може да бъде Вселенско, добро подпомагане. За хора, които се занимават с изкуство -  време, в което създават шедьоври. Социалните работници и всички хора със социално чувство, помагайки на нуждаещите се, в крайна сметка ще разберат колко много са помогнали на себе си.


 


 
Съединение, което носи със себе си щастие и което ни подсказва, че можем да преминем трудното с дълбоката си вяра.



Фината му чувствителност обединява добротата и справедливостта, толкова важни сега, когато неправдата се шири навсякъде.




Ако се отпуснем и се доверим на интуицията, със сигурност ще се изумим от картините, които рисува нашето вътре.




Юпитер е планета, която свързваме с целите: нека да бъдем внимателни накъде ги насочваме, за да не се окаже по- късно, че не е точно това, което сме си представяли в началото.



 
"Как ще използвате влиянието на този съвпад е възлов въпрос, защото след опиянението от Нептун идва справедливата присъда на Юпитер”, казваше Иван Станчев.



 
Сигурна съм, че изначално всички ние сме добри и любящи. После нещо се случва и "кривваме" по трудни пътеки. Сега е моментът, в който да се отпуснем, да имаме повече надежда, повече вяра в самата вяра, във Вселената и Бог. А Любовта?.... тя винаги е в нас, просто трябва да я пуснем да излезе навън”, пише известният астролог Джина Василева.