19min.bg

Запис с Борисов и Златев против Нинова и Радев

 
 Нова порция записи, на които се чува гласът на премиера Бойко Борисов излезе късно в събота вечер. В първия се чува, че той разговоря с бизнесмена Валентин Златев, а във втория дава заръки как „Румен Радев трябва да изглежда смешен”, а самият премиер „мъдър”.
„Тия двамата Корнела (Нинова) и Радев са големи сладури. И понеже навсякъде приказват, че ти си им основния гръб, хич не е приятелно...  Друго говорят, Валентин Василиевич, ама ако искаш, мини да ме видиш. Мисля, че между редовете ме разбра, особено за… едната! Сега насекъде разправят, че ти си зад нея, че ти си срещу нея”, заяви гласът като премиерския в първия звуков файл .
Във втория запис основна тема също е президентът Радев, който според Борисов трябва да бъде осмиван и подиграван, а това „да се чуе във вечерните новини“.
„Това искам да го чуя във вечерните новини! Че аз тръгвам сега да вечерям с Урсула. Требва да му се подиграваме, да изглежда смешен! Щото вчера от яростта си изговори всичките тея работи. И аз вчера го казах. И ти може да си го използваш това… Ако не го направиш в НС, нещо да отиде, Влади и Менда мисля, че са там, и Валери”, настоява  гласът от записа.

„И то, от тебе трябва да прозвучи, че въпреки вчерашния му тон и глупости, аз отново съм бил държавнически и съм те пратил, за да не се усети в инвеститорите, в японския бизнес, в хората, каквото и да било. Отново съм бил по-мъдрият! Ма, ти трябва да го изговориш това! Значи довчера ни е подкрепял… Намери бързо повод!”, иструктира го той.


 ЧУЙТЕ ЗАПИС ТУК!


  ЧУЙТЕ ЗАПИС ТУК!