19min.bg

Защо Б. Бонев не вижда 10-те млн.лв., а само декорацията в ремонта на Театър София?


Своеобразният старозагорски посланик в столицата Борис Бонев много шуми около ремонта на Театър София, ала се е хванал за декорациите на фасадата му – сякаш не вижда как например фасадата и цялата сграда на НОИ и Район Възраждане беше унищожена и се превърна в жалкост. Но героят на нашето време пропуска един много интересен момент, който е доста по-важен.


 


По логиката „търсИ парите” ние обаче насочваме вниманието си към него: вече обозначеният от нас „скрит Трейс” – алтер егото на старозагорския строителен гигант, който ще вземе 8 100 000 лв. без ДДС, което прави крайна цена от 9 720 000 лв. за същия този ремонт. Също с шеф Бонев, Бончо Бонев.


 


В което не би имало нищо лошо, ако старозагорци не вземаха поредна тлъста поръчка и ако Борис Бонев някога се беше загрижил за високите цени и ниското качество на ремонтите им.


 


Много е вълнуващо как си приписа чужда заслуга по паркинга зад парламента, но защо ли си трае как „скритият Трейс” и явният, заедно с него  ще вземат реконструкцията на площада, както и поредния ремонт на ул. Шишман.


 


Нейните жители яко се накараха на Бонев, когато се опита да се