19min.bg

Зетят на Николина Чакърдъкова наръга трима души след разправия

От достоверен източник, 19 минути получи информация, че зетят на Николина Чакърдъкова Симеон Бакалов е наръгал с нож трима души след побой в заведение на центъра на село Балдево, община Гоце Делчев.


Ситуацията се разиграва снощи около полунощ, когато с такси Симеон Бакалов и негов приятел пристигат пред заведението в центъра на селото. Според информацията причината за спречкването между Симеон и местните е именно катастрофа причинена от Бакалов преди две седмици в селото. Симеон извадил нож Карамбит и нарязал тримата мъже. В момента те са в болницата в Гоце Делчев като един от тях е в реанимация, а нанесените наранявания са в областта на краката, прасците, ръцете и гърдите на нападнатите. 


Според източника ни, след нападението, Бакалов, по най-наглия начин, отива на дискотека в Гоце Делчев, където е задържан от полицията. Местните искат справедливост.


Бившият ММА боец Симеон Бакалов преди две седмици е катастрофирал мъртво пиян, когато се е забил в друга кола в село Балдево, карайки с голяма скорост.