19min.bg

5-звезден лукс сред тайландската екзотика за Преслава

01/02

Началото на януари е, което означава, че макар необичайните за сезона температури, времето навън продължава да бъде студено. Като допълнение към ниските градуси, от време на време пада и сняг - не толкова, че да покрие изцяло земята, но достатъчно, за да създаде усещане за зима.


Но това, че у нас живакът в термометъра едва успява да се качи над нулата, далеч не означава, че навсякъде по света е така. Бягайки от климатичните условия в България и търсейки горещи емоции, Преслава се озова сред екзотиката на Югоизточна Азия и по-точно на остров Кох Самуи в горещия Тайланд. Райското място, до което се стига само с 1-часов полет от Банкок, е обитавано от 1500 години насам, а първите му жители са рибари.


Преди броени часове звездата от "Пайнер" публикува в официалната си Инстаграм страница снимка от своята почивка. На нея тя позира на фона басейн, зад който се виждат редица палмови дръвчета и сините води на Тайландския залив. Брюнетката е облечена в черен бански от две части с флорален принт в преливащи се синьо-розови цветове, а върху него носи разкопчаната бяла риза, предава Dir.bg.