19min.bg

Алисия съди Златка

Алисия има намерение да съди Златка. Както е известно плеймейтката обиди жестоко певицата в предаването Горещо. Нарече я “евтин парцал”, “джудже, което на нищо не прилича” и каза, че би й се изплюла върху лицето.


Вчера Алисия бе гост в Сутрешния блок на бТВ. Тя коментира ситуацията по следния начин: “С какво е известна Златка?! Тя не заслужава вниманието ми! Имам кариера и семейство. Не знам защо се случват такива неща. Тази жена не е заплаха за мен. Но явно в България подобни истории много се харесват на хората”, сподели изпълнителката. Любимата на Валери Божинов обаче не смятала да остави нещата така и щяла да си търси правата по съдебен път.


Скандалът между двете тръгна след като се заговори, че изкусителката е изкусила не кого да е, а самия Валери. Тогава Алисия коментира, че футболистът би предпочел да даде 500 лева в дом за деца, отколкото за един час на Златка – толкова била тарифата на сексбомбата. Госпожица Райкова не остана длъжна и отговори подобаващо в Горещо. Чакаме поредната серия на сеира!