19min.bg

Андреа със сватбена рокля

  Фолк звездата Андреа пусна снимка със сватбена рокля, а феновете й веднага се усъмниха, че скоро ще я видим като булка и пред олтара с дългогодишния й партньор Кубрат Пулев, видя HotArena. Фотото е на друга жена обаче, която е облякла великолепна бяла одежда. Към кадъра блондинката е прибавила влюбени човечета.


 


  Оказа се, че на снимката е турска актриса, която изпълнява ролята на най-известната Валиде султанка – Кьосем Султан, както се казва и сериалът, която е единствената жена в историята, управлявала мюсюлманска държава самостоятелно, при това – 2 пъти.


 


Нищо чудно през ума на Андреа изобщо да не е минала мисълта, че почитателите й ще схванат публикацията като намек, който цели да оповести, че скоро ще вдига сватба с Кобрата.


 


HotArena научи, че това е един от любимите сериали на певицата, а роклята върху актрисата наистина изглеждала прекрасно. Това са единствените причини, поради които родната изпълнителка е споделила фотото с феновете си. Така че – слухът за сватба и този път е опроверган.