19min.bg

Андрей Баташов се цупи за ниска оценка

Един от участниците в Dancing stars Андрей Баташов не бе особено доволен от първата вечер. Актьорът е убеден, че се е представил по-добре, отколкото журито го оцени. Баташов се нацупи като видя ниските оценки на  комисията. Андрей танцува с 21-годишната Ана Дочева от Пловдив. Очевидно обаче уменията му на тансинга не са впечатлили кой знае колко Нешка Робева и компания.


Друг участник, Орлин екс Каффе, пък бе набеден, че има гейско излъчване. Като причина за това се изтъкна фактът, че е тренирал балет. Музикантът не бе особено щастлив от квалификацията, както може да се очаква.


Една от дамите в шоуто пък – Аня Пенчева – сподели, че толкова бой никога не била яла. Тренировките се сторили доста тежки на актрисата. Тя не била очаквала чак такова натоварване.


Сред най-интересните жени са фолкпевиците Алисия и Галена. Любимата на Валери Божинов демонстрира завидно самочувствие. Тя е убедена, че ще се справи страхотно с всяка една задача. Галена пък, както знаем, не е от притеснителните. Фолкдивата ще даде всичко от себе си на дансинга без грам задръжки.