19min.media

Бестселърът продал 1млн. копия вече и у нас

Излезе бестселърът „Здравей, красавице“ от Ан Наполитано. Романът има 31 чуждестранни издания и е продаден в над 1 милион екземпляра.„Здравей, красавице“ е книга на годината на  „Уошингтън Поуст“, „Вог“, „Гламър“, „Харпърс Базар“, „Ню Йорк Таймс Бук Ревю“ и „Ню Йорк Поуст“.


Тя попада в топ 100 на Опра Уинфри за най-значимите книги за последните 25 години. Изящна многопластова семейна сага, превърнала се в световно явление. Уилям Уейтърс израства лишен от обич и грижа, тъй като родителите му все още не могат да преодолеят загубата на тригодишната му сестра. Уменията на баскетболното игрище обаче му спечелват стипендия за колеж и живот далеч от дома. Не след дълго интровертният младеж се влюбва в амбициозната и целеустремена Джулия Падавано.


Тя е изключително близка с трите си по-малки сестри: мечтателката Силви, която обожава книгите и копнее да прекара живота си сред тях, свободомислещата художничка Сесилия и любящата й близначка Емелин, която търпеливо се грижи за всички, пренебрегвайки собственото си щастие. Сестрите Падавано приветстват новия приятел на Джулия с отворени обятия в своя хаотичен, но уютен свят и той става част от голямото им семейство.


Тъмнината от миналото на Уилям обаче изплува на повърхността, застрашавайки не само педантичните планове на Джулия за бъдещето, но и лоялността на сестрите една към друга. Резултатът е крайно разединение в семейството, което променя живота на няколко поколения. Ще намерят ли сестрите Падавано път една към друга въпреки непростимото предателство в името на любовта?