19min.bg

Брадясал Бекъм = 46 хиляди евро на ден

46 хиляди евро струва Дейвид Бекъм гол, само по косми за един ден, научи 19 минути. След като сте платили тази сума, можете да правите с него каквото си искате - рисувате по тялото муда променяте прическата му. Само не го епилирайте!


Така се появи и най-новата фотосесия на футболиста. В нея той гол по косми рекламира бельото на достъпната за всеки марка H&M. Мъжкият секс символ не само, че не се е епилирал преди да покаже тялото. Космите по гърдите и бедрата му са доста по-тъмни от тези на главата му и така контрастът е още по-силен. Вероятно Бекъм се опитва да върне времето на мачовците, когато се смяташе, че на мъжете е позволено, дори красиво да показват своята растителност.


Снимките на косматия Бекъм вдъхновиха феновете и някои си отляха бронзови скулптури. Една от тях в момента се намира в Холивуд, а два десетметрови Бекъма от вчера "пазят" вратите на бутика на H&M на Риджънт Стрийт в Лондон. Мъжете гледат в обратна посока като излизат, а жените не спират да се снимат с лъскавите статути.