19min.bg

Брайън Адамс даряви милиони на хора от цял свят

Брайън Адамс не спира да изненадва с многобройните си таланти и интереси! Легендарният музикант, който ще изнесе впечатляващ BEST OF концерт в София на 11 октомври, освен певец, композитор и фотограф, също така е и изявен филантроп, който набира и дарява значителни средства чрез фондацията, която носи неговото собствено име.


Фондация “Брайън Адамс” е създадена през 2006 г. малко след опустошителното цунами, което удари Южна Азия. Организацията има за цел да подобри качеството на живот на хората от цял свят чрез предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за подкрепа на конкретни проекти.


Благотворителното дружество се стреми да защити най-уязвимите и в неравностойно положение лица в обществото. Основната й цел е да даде възможност за обучение на децата и младите хора от цял свят. Самият Брайън вярва, че образованието е най-ценният подарък, който може да получи едно дете.


За десетте години откакто съществува организацията, Брайън Адамс е помогнал на хиляди хора, които винаги ще бъдат благодарни за добротата и великодушието му. Последните каузи, които фондацията подкрепи, са подпомагането и образоването на деца в Египет, както и разрешаването на проблема със световната бежанска криза.


В момента звездата е в разгара на световното си турне “Get Up”, което след  напълно разпродадени зали в Западна Европа се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Адамс ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на обиколката.


Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Организатори на събитието са Moko Solution и NuCoast.