19min.bg

ДА! Празнувайте Св. Валентин в хотел Кемпински

Ако все още не сте решили, къде да отпразнувате празника на влюбените Св. Валентин, ние ще ви помогнем с избора ви, препоръчвайки ви Най-малкия ресторант в града, в Кемпински Хотел Зографски.


От хотела са измислили оригинален начин да зарадват всички влюбени с две менюта - вечеря в хотела или възможност да се вземе романтична вечеря за вкъщи.


Можете да засвидителствате любовта си към човека до вас, като го поканите на романтична вечеря в Най-малкия ресторант в града! Разположен в центъра на хотела, в уютната и елегантна атмосфера на хотелското лоби, той предоставя чудесна гледка към забързания ритъм на хотелската част, докато вие оставате отделени и се наслаждавате на кулинарните фантазии, приготвени от главния готвач на хотела Андрей Стоилов. Настроението на вечерта ще бъде допълнено от приятна музика, която да добави още любовна магия към вечерта.


За тези от вас, които биха желали да отпразнуват празника в повече уединение, у дома или на друго предпочитано място и все пак биха искали да се насладят на вкуса на специално меню, изготвено от експерти, от хотела предлагат вечеря за вкъщи, придружена от бутилка изискано шампанско.


По традиция, хотелът предлага и романтичен пакет с настаняване в стая или апартамент с великолепна гледка от най-високото място в града.