19min.bg

Донатела: Мадона ме чакаше, когато убиха Джани

  "След като се идентифицирах, отидох до вилата на Джани на Оушън драйв. Мадона ме чакаше вътре", разкри Версаче пред модните журналисти Майкъл Еберт и Свен Михаелсън в ново интервю за Ssense. "Никога няма да забравя, че тя се опитваше да ме утеши тогава ... Навсякъде в къщата имаше агенти на ФБР, разпитваха ни и провериха всички чекмеджета - кошмар, брат ми току-що беше убит и ние бяхме третирани като заподозрени, но така работят агентите на ФБР", каза още Донатела.


Разбира се, Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история, не е взела точните моменти, които Донатела описва. Ако Райън Мърфи знаеше, че царицата на попа е била там, той със сигурност щеше да знае как да я включи в разказа си.


 Макар че, и преди имаше слухове за присъствието на Мадона на мястото веднага след престъплението, досега не бяха разкривани детайли от случката. В деня на убийството Донатела беше в Рим, подготвяйки се за предстоящо модно шоу. Мадона беше в звукозаписно студио, вероятно в Лос Анджелис, работейки по албума Ray of Light.


"Записвахме Swim в деня, когато бе убит Версаче", заяви продуцентът Уилям Орбит за списание Q през 2002 г.


По думите му Мадона била голяма приятелка с Джани и сестра му, като се чували непрекъснато по телефона.


По това време Мадона имала къща на континенталната част на Маями и често гостувала в имението на Версаче, когато и двамата били в града. Можем да си представим как спира работата си върху албума, когато получава новини за смъртта на близък си приятел и отлита за Маями. Но как е влязла в дома, без никой да я е забелязал?  Домът има много входове в задната си част. Вероятно Мадона е била в състояние да се промъкне незабелязано.