19min.bg

Джоли съди ФБР заради Брад?

Анджелина Джоли предизвика спекулации, че съди ФБР, за да разбере защо агентите му са отказали да повдигнат обвинение на Брад Пит за пререканието с частния самолет през 2016 г. , което той е имал с най-големия ѝ син Мадоу, съобщава Dailymail.co.uk.



В новия иск, подаден от анонимна неизвестна, се твърди, че разследващото бюро е отказало на ищцата достъп до документи, свързани с разследване на твърдения, че "тогавашният съпруг на жената. . . е упражнил физическо и вербално насилие" над нея и децата им, докато са пътували с частен самолет "преди няколко години".




През 2016 г. , скоро след като Джоли подава молба за развод, става ясно, че Пит е разследван от ФБР и социалните служби на Лос Анджелис на фона на съобщения, че е "упражнявал вербално насилие и физическа саморазправа с децата си" на борда на частен самолет, пътуващ от Франция за САЩ.


 


 Разследващите оправдаха 58-годишния Пит по обвиненията в насилие, като заявиха, че той не е извършил насилие над дете, когато се е скарал с Джоли-Пит, тогава 15-годишна, на борда на самолета. Сега се спекулира, че Джоли може да е жената, която я съди, въпреки че източник, близък до нея и Пит, заяви пред TMZ, че са получили пълния доклад на ФБР по време на развода им.




В иска се твърди, че Джейн Доу е подала многобройни искания за копие от следственото дело на отдела с надеждата да "разбере по-добре разследването на ФБР и да получи информация, необходима на децата ѝ да получат медицинска помощ и консултации за травмите".




Високопоставеният адвокат Аманда Крамер, която представлява ищеца, заяви пред Politico, че клиентът ѝ е подал иска анонимно, за да "запази личния живот на семейството" Представителите на 46-годишната Джоли не отговориха веднага на молбата на DailyMail. com за коментар.