19min.media

Ергенът проговори за две връзки


Имал съм само три връзки в живота си, призна в Търси се по бТВ Виктор Стоянов. Ергенът нито веднъж не спомена последната си любов Христина Парова. Въпреки че с желание разказа за първото си истинско влюбване като 16-годишен младеж и за първото си увлечение в началните класове, най-желаният ерген не продума нищо за фитнесмоделката Христина.


 


"Влюбя ли се, останалият свят престава да съществува. забравям дори за най-близките си, за което после съжалявам. Аз съм и много ревнив и имам развито чувство за собственост", призна Виктор. Той си спомни, че си загубил ума по състезателка по гребане, с каквото се занимавал и той, на 16 години. Красивата русенка била дъщеря на треньор по същия спорт и искрата пламнала по състезания.


 


Ергенът призна, че има много голям дефицит на търпение и е ужасно нетърпелив. Майка му пък разказа, че за първи път се увлякъл по съученичка в долните класове, на която изпял песен на Васил Найденов. Виктор от малък бил много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги бил опората в семейството.