19min.bg

Филмът на Брад Пит за Формула 1 излиза през юни 2025 г.

Предстоящият филм на Брад Пит за състезанията от Формула 1 получи дата за премиера от Apple Original Films. Неозаглавеният филм ще се появи по кината на 27 юни 2025 г., съобщи variety.com.

Apple си партнира с Warner Bros. Pictures за пускането на филма в кината. Технологичният гигант пуска все повече свои филми в кината, преди да ги дебютира на своята стрийминг услуга Apple TV+ заедно с други платформи за домашно забавление. В миналото Apple си партнираше с компании като Sony при пускането на "Наполеон", Paramount при "Убийци на цветна луна" и Universal при "Аргил".


Филмът "Формула 1" ще се прожектира в кината Imax, което може да се превърне във фактически формат за потребителите, интересуващи се от филма, който ще бъде рекламиран предимно заради състезателните сцени. Премиерната дата през юни 2025 г. ще противопостави филма на премиерата на "M3GAN 2.0", продължение на хита на ужасите на Blumhouse от 2023 г., "M3GAN". През следващия уикенд ще има още по-голям претендент - дебютът на "Джурасик свят 4", в който ще участват Джонатан Бейли, Скарлет Йохансон, Махершала Али и много гладни динозаври.