19min.bg

Гледаме френски сериал със Захари Бахаров


От тази вечер по БНТ1 започва сериалът Отдел Фалшива самоличност, който ще се излъчва всяка делнична вечер. Петте сезона на френския шпионски сериал е обявен за лентата с най-големи приходи във Франция.


 


Той e продуциран от Канал+, по идея, сценарий и режисура на Ерик Рошан, а в главните роли са Матийо Касовиц, Сара Жиродо и Жан-Пиер Дарусен. В поредицата има сериозно българско присъствие в лицето на Захари Бахаров, който играе главна роля в трети сезон, Александър Сано, Миглен Мирчев и Башар Рахал. Първият сезон е от 2015 г., а последният пети - от 2020 г., като лентата е заснета в Париж, Алжир, Сирия и Иран.


 


Отдел Фалшива самоличност е вдъхновен от съвременни събития и действителни истории на бивши шпиони от Генералната дирекция за външна сигурност на Франция.


 


Бюрото на легендите обучава, тренира и внедрява агенти под прикритие за дълги мисии на чужди територии с френски интереси като Северна Африка и Средния Изток. Пребивавайки години под фалшива самоличност, тези агенти живеят с друго аз и връщането им е трудно - не само географски, но и личностно.