19min.bg

Голямата гръцка звезда Константинос Аргирос с мегаконцерт в Арена София

След шоуто в НДК през май, изпълнителят ще подари на българската публика грандиозен спектакъл на 5 декември. Билети могат да бъдат предварително резервирани на e-mail:picoajur@gmail.com.

Голямата гръцка звезда Константинос Аргирос идва на 5-ти декември за третия си концерт в България. Организатори на мащабното събитие, което ще се проведе в зала „Арена София“  са продуцентска къща „Ажур пико“, които работиха с него и по успешния му спектакъл в зала 1 на НДК на 16 май. „След страхотния концерт в НДК беше естествено продължение да помислим за най-голямата зала у нас и за още по-грандиозно събитие, защото публиката го заслужава. С Константинос Аргирос и екипа му се работи изключително лесно и за нас е щастие, че ни гласуват доверие за изявите си. Подготвили сме много изненади за 5-ти декември и един концерт, за който ще се говори дълго“, сподели продуцентът Кирил Кирилов.

В залата ще има обособена зона с ВИП маси, което ще допринесе за още по-комфортно настаняване на част от гостите.

Константинос Аргирос е най-успешният и популярен гръцки изпълнител на своето поколение, а всяка негова песен се превръща в хит. Множество музикални награди и платинени хитове бележат кариерата му, но най-голямата му награда остава фактът, че навсякъде публиката го приема с безрезервна обич и нестихващи овации. С невероятния си глас и пленяваща харизма, Аргирос идва за трети път в България, за да остави един незабравим музикален отпечатък в сърцата на почитателите си преди най-светлите християнски празници.

Предварителни резервации за билети за спектакъла на 5 декември в зала „Арена София“ може да заявите на e-mail:picoajur@gmail.com или от ТУК.