19min.media

И Меган сама на парти, но в LA

Меган Маркъл показа истинското си лице по време на самостоятелна изява на бляскава гала в Лос Анджелис в събота, пише express.co.uk.

Тя присъства на галата в детската болница в Лос Анджелис на 5 октомври, докато съпругът й принц Хари беше на посещение в Южна Африка.

След като Меган излезе сама, експерт по езика на тялото каза, че тя не изглежда като типичното си самоуверено аз - вместо това проявява признаци на "срамежливост".

Говорейки пред GB News, Джуди Джеймс обясни как Меган прие последната си солова изява без Хари до себе си.

Към 42-годишната жена, която е майка на петгодишния Арчи и тригодишната Лилибет, се присъедини Кели МакКий Зайфен - съоснователят на Alliance of Moms. Според Джуди, Меган изглеждаше "благодарна", че е с нея на червения килим.

Въпреки че Меган изглеждаше щастлива от присъствието си, г-жа Джеймс добави, че 43-годишната жена е показала признаци на „сдържаност и дори срамежливост“.

Тя каза: „Ритуалът с езика на тялото, който тя следваше, изглеждаше като умишлен сигнал за текущото й състояние, тъй като Хари е на соло турне.

„Меган показа сигнали на стеснение и дори срамежливост, плюс подсъзнателно желание някой да поеме ръководството от Хари.“

Експертът по езика на тялото добави: „Сякаш тя беше някак изгубена без него на червения килим или искаше да намекне, че се чувства по-уязвима и момичешки игрива от обикновено.“

Меган също предизвика лудост сред модните фенове, след като носеше рециклирана червена рокля на Carolina Herrera за £4595 ($5990) на събитието в събота.

Отправяйки се към X, известен преди като Twitter, един фен коментира: „Тя изглежда млада, красива и здрава. Косата й е прекрасна [emoji с розово сърце].“

Друг, забелязвайки, че това е същата рокля, която носеше през 2021 г., написа: „Начинът, по който [херцогиня] Меган си купи тази червена рокля обратно, но по толкова прост, но елегантен начин и след това смени косата си, сякаш е това момиче.“