19min.bg

Игри на волята стартира на 14 септември в ефира на NOVA

 Новият сезон на най-мащабния риалити формат в България – „Игри на волята" ще стартира на 14 септември. Зрителите ще видят премиерните епизоди  на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 20:00 часа в ефира на NOVA. Шестият сезон на екстремното предаване ще се излъчва от понеделник до събота от 20:00 часа. 40 нови участници разделени в пет племена ще влязат в грандиозен сблъсък още с влизането си във формата, а битките ще се провеждат на три чисто нови арени.


Водещите на „Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Алексиев разкриха в „Здравей, България" какво ще гледат зрителите  - напълно различен сезон сред дивата красота на северното Черноморие и епични битки на Арената.


Станаха ясни какви са очакванията и на любимия екранен тандем, който ще посрещне новите претенденти за наградата от 100 000 лв. „Очаквам още по-висок рейтинг, и най-вече още повече доволни зрители – това е най-важното", сподели Ралица Паскалева, а Димо Алексиев я допълни с възможността почитателите на формата „да могат да видят тази красота, която е тук на север и да се получат хубави битки, които наистина да заинтригуват хората, които ги гледат".


Този сезон новите герои в „Игри на волята" ще се потопят в суровия и вълнуващ свят на Дивия север. Отвъд невероятната красота, те ще се сблъскат с най-тежките условия за живот и оцеляване в историята на формата. Кастинг битките за влизане в сезон All Stars също продължават с пълна сила, а на Арената ще се завърнат едни от най-големите любимци на феновете на „Игри на волята".


Ще се завърне и официалният подкаст на „Игри на волята" – „След Игрите". Дигиталната поредица ще срещне феновете на екстремното риалити с най-интересните участници от шестия сезон.
Кой ще спечели „Игри на волята 6" и през какви трудности трябва да премине,за да стигне до мечтаната награда? Гледайте екстремното риалити от 14 септември по NOVA.
Всичко за “Игри на волята” 6 може да откриете в сайта, както и в официалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на предаването. Официалният подкаст на екстремното риалити “След Игрите” можете да гледате в Nova Play, Vbox7 и YouTube.