19min.bg

Камен Воденичаров е новият водещ на Последният печели по БНТ

Един от любимите български актьори – Камен Воденичаров – е новият водещ на забавно-познавателното семейно куиз шоу „Последният печели“ по Българската национална телевизия. След лятната пауза предаването се завръща в ефира на БНТ 1 от 9 септември и наред с нов водещ, ще зарадва зрителите и с нов регламент.

„БНТ е голяма любов, тук заедно с моите колеги сме започнали своите кариери и сме се научили на много неща. Винаги е силно емоционално и много вълнуващо“, сподели тази сутрин в предаването „Денят започва“ Камен Воденичаров.

„Повече познание, повече позитивизъм и настроение – искам да запазим тази светла и усмихната страна на предаването“, каза още Воденичаров, който освен актьор и телевизионен водещ, е певец, режисьор, сценарист и продуцент.

Камен Воденичаров поема ролята на водещ на „Последният печели“ от обичания Орлин Горанов, който даде своя незаменим принос за успеха на шоуто. Екипът и ръководството на Българската национална телевизия му пожелават здраве и вдъхновение, за да продължи с таланта си да доставя радост на своите почитатели.