19min.bg

Камила Кабело съветва как да опазим психиката си в разгара на COVID-19

Певицата Камила Кабело съветва последователите си да се отдадат на медитация, за да опазят психиката си в разгара на пандемията от новия коронавирус, съобщи Контактмюзик.



В Инстаграм Кабело препоръчва форма на медитация, в която се произнасят кратки молитви за любимите хора. В публикацията си певицата споделя своя снимка по време на медитация и препоръчва да помагаме на хората около нас, които може би страдат.



"Нека не бъдем безразлични към риска, на който са изложени другите. Наша отговорност е да направим нужното, за да опазим всички", написа изпълнителката на хита "Хавана".



Инструкциите ѝ за медитацията са да затворим очи и да седнем с изправен гръб, да почувстваме гравитацията, след това да поемем три пъти дълбоко въздух и да наблюдаваме дъха си.



"Когато успокоите ума си, си представете всеки човек на Земята сега, възрастните, хората с дихателни проблеми, уязвимите хора, техните семейства и кажете - Бъдете здрави. Можете да бъдете сигурни. Нека се освободите от болести. Бъдете здрави. Повтаряйте, докато го усетите със сърцето си", написа Кабело.


 


Снимка: Getty Images