19min.bg

Любовна сцена със Скарлет травмира Кевин Конъли

Пленителното очарование на Скарлет Йохансон чак „травматизирало“ колегата й Кевин Конъли по време на снимките на последния филм, в който си партнират. В лентата He's Just Not That Into You, която ще се появи на голям екран в началото на февруари, двамата са изправени пред различни сърдечни дилеми. Те обаче имали и гореща сцена заедно, която буквално изпотила Конъли, както си признава самият той.
34-годишният актьор, познат у нас от сериала „Антураж“, толкова старателно се подготвил за сцената, че станал вир вода и лъщял под прожекторите.


„Исках само да направя няколко лицеви опори и да изглеждам голям и напомпан, но приключих ужасно изпотен“, обяснява Кевин. Режисьорът и останалите от екипа настоявали да заснемат по-бързо сцената, защото иначе щяло да се наложи да я оставят за друг ден. Конъли допълва в свое интервю, че любовните сцени винаги били "странни" за него.
„Седиш там по бельо, с целия екип наоколо и усещането е много особено“, обяснява актьорът. Той и Скарлет дори не симулирали секс, но въпреки това Кевин признава, че доста се притеснил.