19min.bg

Мария Бакалова с главна роля в нова крими драма


Мария Бакалова ще участва в нов холивудски филм. Крими драмата Брандед е по действителен случай, базиран на статия на журналиста Дейвид Грант в Ню Йорк Таймс. Българката, номинирана за Оскар, ще влезе в ролята на бременна съпруга на затворник. Двамата ще се изправят пред най-важните избори в живота си. За новия проект сподели самата Мария в профилите си в социалните мрежи.


 


„Изключително развълнувана съм да споделя тази новина с вас“, написа Бакалова. Актьорският състав включва още Том Хопър, Франк Грило и Алекс Петифър. На режисьорския стол сяда Кийрън Хоукс, а сценарият е поверен на Алесандро Камон.


 


Сюжетът проследява премеждията на Тайлър (Петифър) – бивш футболист, който се озовава зад решетките за убийство на наркодилър. В затвора той се сприятелява с Картър (Грило), който ръководи престъпна група в Сан Куентин. Картър подготвя Тайлър за бъдещ лидер на шайката бандити. Като такъв Тайлър ще има достатъчно пари, за да вдигне мечтаната сватба с любимата си Лили (Бакалова). Снимачният процес на кримката ще стартира през есента.