19min.bg

Метеор или извънземна инвазия в небето над Лос Анджелис?

01/02


 След появата на странни, неидентифицирани ивици светлина, смущаващи вечерното небе, хиляди жители на Лос Анджелис объркаха спиращите дъха умения за летене на Red Bull Air Force, екип от най-успешните и опитни авиационни експерти на планетата, с метеорно ​​прелитане, дори извънземна инвазия.

Яркото осветление в центъра на Лос Анджелис обърка обществеността, някои от които решиха, че виждат извънземни. Други се чудеха дали наблюдават падане на метеор. Онлайн бърборенето беше толкова силно, че полицията бе принудена да се намеси и да напомни на обществеността, че живеят в сърцето на холивудската филмова индустрия.

Метеор не е ударил центъра на Лос Анджелис и не, не е извънземна инвазия ... просто снимки за филм. В края на краищата това е Холивуд.

Трима каскадьори на Red Bull Air Force с костюми, снабдени с LED светлини и светеща пиротехника, развиха 193 км/ч, след като скочиха от хеликоптер на 1 200 метра над Лос Анджелис, за да изпълнят грандиозни каскади. Летящ високо над небостъргачите, екипът успя да заснеме и наблюдава рядко срещан феномен на луната над града на ангелите, преди да разгърне парашутите си и да се приземи безопасно по улиците.


Виж видео ТУК!