19min.bg

Никълсън се бори с деменцията

Той е най-номинираният актьор в историята на наградите Оскар и ще остане в историята като един от най-великите холивудски актьори.


 


Но сега, на 84-годишна възраст, Джак Никълсън сякаш е изчезнал от обществения живот, като се съобщава, че здравословното му състояние далеч не е идеално. Всъщност източник, близък до актьора, съобщи пред Radar, цитиран от Дейли Експрес, че звездата изживява "своите последните тъжни дни" в имението си в Лос Анджелис.


 


Въпреки че няма официално потвърждение от звездата или от нейни говорители, близък приятел разказва, че Джак "вече не излиза от дома си", а синът и дъщеря му са поели грижите за него.



Вътрешният източник продължава да разказва: "Общността на Мълхоланд Драйв е доста сплотена и всички се притесняват за него.



Физически той е добре, но умът му е "изчезнал". Наистина е тъжно да видиш, че толкова талантлив актьор като Джак си отива по този начин. "

 
 
Феновете от години се чудят какво точно се случва с Никълсън, като се има предвид, че последният филм, в който участва, е от 2010 г. Сега разбираме защо той се е оттеглил от развлекателната индустрия, която му донесе толкова много успехи в неговата половинвековна кариера.