19min.bg

Ники Кънчев дава 15 000 лв. и 50 телефона всеки ден

По 50 телефона на ден в продължение на една седмица ще подарява Глобул на участници във викторината Големия кеш с водещ Ники Кънчев. От днес до петък хитовите Samsung S 5230 Star ще бъдат раздадени чрез жребий на участниците, изпратили sms с поне един верен отговор на кратък номер 500 за всички мобилни оператори. Имената на печелившите ще се публикуват всеки ден на интернет страницата на големия кеш - bigcash.bg. Глобул предоставя апаратите като поощрителна награда за всички, дали поне един верен отговор в смс викторината.
Организаторите на Големия кеш обещават всяка седмица до края на годината да раздават различни атрактивни поощрителни награди.
Иначе играта продължава с познатите вече правила. Всеки ден наживо в ефира на Нова ТВ водещият Ники Кънчев тегли името на един участник, който получава 15 000 лв. Всяка седмица се връчва награда от 30 000 лв. на участника, изпратил най-много sms-и, а веднъж месечно има теглене за награда от 100 000 лв. В навечерието на Коледа пък един късметлия ще получи голямата награда от половин милион лева. Така до края на годината Големият кеш ще раздаде над 2 млн. и 600 хил. лв.
В Големия кеш може да участва всеки собственик на мобилен телефон на възраст над 18 години, само като изпрати sms на кратък номер 500. Верен отговор на получения оттам въпрос гарантира участие в ежедневния жребий за 15 000 лв., който се тегли всеки ден наживо от 17.25 в ефира на Нова ТВ.