19min.bg

Никол Шерцингер и Том Евънс под ръка на червения килим

01/02

Рано или късно всичко излиза наяве - правило, което важи най-вече за знаменитостите. Независимо колко усилия полагат те, за да запазят личния си живот в тайна, не могат... Просто защото целият свят се интересува от живота им и зорко следи всяка тяхна стъпка.


Очевидно 41-годишната Никол Шерцингер и 34-годишният Том Евънс не успяха да издържат на медийния натиск и в крайна сметка решиха да изкарат любовта си под светлините на прожекторите, далеч от сенките, в които се опитаха да я прикрият, пише Dir.bg.


След месеци, през които публично отричаха връзката си (най-вече певицата), двамата се появиха под ръка не къде да е, ами на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус". Това бе постъпка, тържествено и официално слагаща край на всички догадки и доказваща онова, което всички подозираха - че отношенията им са повече от "забежка", както ги бе определила неотдавна хавайката.


Нещо повече, самата Никол сподели в официалната си Инстаграм страница тяхна снимка от събитието, на която двамата позират прегърнати пред фотографските обективи. Тя не сложи послание към изображението, но все пак делата говорят повече от думите.