19min.bg

Островът на 100-те гривни: Другата вселена с премиера по бТВ на 16 септември

Приятелството е злато, интелектът е сила, а късметът е съюзник в най-новата и зрелищна телевизионна игра с награден фонд 300 000 лева

Първият сезон на приключенското риалити „Островът на 100-те гривни: Другата вселена“ стартира в ефира на bTV на 16 септември (понеделник) точно в 20.00 часа. Водещи са актьорът Александър Сано и актрисата и модел Диляна Попова, които ще пренесат зрителите сред екзотичните плажове и дълбоки води на Филипините. Драматичен сблъсък на характери, истинско изпитание на духа и силата и свят с неписани закони.

Продукцията е премиерна за българския ефир и ще предложи интересна, динамична и напрегната игра със зрелищни битки и неочаквани обрати, достойни за трилър. За да оцелеят, участниците ще трябва да мислят на бързи обороти и да коват стратегии в движение. Съюзите тук ще бъдат всичко, а приятелствата ще струват цяло състояние, защото крайната цел е лъвски пай от наградния фонд от 300 000 лева.

На старта 30-те играчи ще разполагат с равен брой гривни, които ще отговарят на определена парична стойност. Целта на състезателите е да печелят възможно най-много гривни в изтощителни състезания за сила, издръжливост, съобразителност и адаптивност, като „уловката“ е, че те ще ги получават реално от своите конкуренти. При напускане на Острова този, който си тръгва, ще трябва да свали „богатството“ от ръката си и да го даде на играч, който остава в играта.

Как ще се променят играчите в хода на приключението, когато придобият богатство и власт? Как ще се прегрупират явните лагери и тайните коалиции? И кой ще решава кое е морално и кое – не? „Островът на 100-те гривни: Другата вселена“ ще покаже 30 различни стратегии по пътя към победата.

Правилата са еднакви за всички състезатели и във всяка минута ще държат под напрежение зрителите пред екраните в първия български сезон на „Островът на 100-те гривни“. Приключенското риалити е по лиценз на шоуто „Million Dollar Island“, което се превърна в сензация през 2023 г. и завладя сърцата и умовете на милиони зрители по света.