19min.bg

Отсвириха Ники Кънчев за Dancing Stars

Из тв коридорите през последните дни упорито се говореше, че Ники Кънчев ще води новото шоу на отцепилия се от СИА продуцент Нико Тупарев, с когото от години са приятели. Някои дори твърдяха, че тв звездата щяла да вземе 40 бона възнаграждение за работата си в Dancing stars.



Вчера обаче стана ясно, че г-н Стани богат е аут от риалити продукцията, колкото и да се натискаше за поста водещ. Оказа се, че не Нико, а бТВ решава кой да е лицето на предаването. След продължителен подбор между 8 сериозни кандидатури, първата частна медия избра двойка, която според специалисти е малко странна - актьорът Тодор Колев и чаровната Радост, позната от предаването Огледала.



Всъщност, бъдещото професионално развитие на Ники Кънчев се обгърна в мъгла от Нова година насам. По принцип той има подписан договор с Нова ТВ до края на тази година, който не се знае дали ще бъде продължен от тази или друга телевизия. И докато Ники разпускаше на морето през август, телевизионните клюкари започнаха да го спрягат ту с предаване, което ще бъде продуцирано от Нико Тупарев и излъчвано по бТВ, тоест Dancing stars, ту с някое друго местенце в БНТ.
Говореше се, че бТВ не иска да взима водещия под крилото си, защото той подбуждал асоциация с Нова ТВ, но за сметка на това май БНТ са по-склонни да го направят част от семейството си.
След като първият вариант отпадна, остава да видим дали Кънчев ще го огрее в Националната.