19min.bg

Пламен: Не бих имал връзка с Йоко

Бизнесменът Пламен Медаров се класира на четвърто място в този сезон на ВИП Брадър. Той сподели в На кафе, че не смята да задълбочава отношенията си с певицата Йоана Захариева. Медаров е женен и има дете, но от една година е раделен със съпругата си. След излизането си от шоуто той описа флирта си с Йоко като приятелски закачки. Бизнесменът не отрече, че певицата може да е искала нещо повече.


"Мисля, че имаше един такъв момент, но той започна с това, че имаше странични коментари от Ваня. Ще видя епизодите и чак след това ще ги коментирам", сподели Пламен. На въпрос дали би имал връзка с Йоана, той отговори отрицателно и добави: "В момента няма нищо. Ние бяхме приятели в къщата и това е".


Преди време Йоана също каза, че няма нищо между нея и Пламен: "Да, шеги, закачки, флирт, разбира се. Това и в живота го има. Дори не сме се целунали, само по бузата, може би. Ние живеем вътре месец и половина, на затворено място и с тези хора ставаш толкова близък, че е нормално да се прегърнеш, да се целунеш. Ние вече сме като семейство".