19min.bg

Полякиня стана Мис Свят 2022


Новата Мис Свят е от Полша и се казва Каролина Биелавска. Тя получи короната на конкурса в Пуерто Рико, като победи над 90 други претендентки за титлата.


 


Новата кралица на красотата беше коронясана след поредица от закъснения в конкурса заради К19 пандемията. След нея се наредиха участничките от САЩ и от Кот Дивоар.


 


През сълзи Каролина споделя: "Когато чух името си, бях шокирана, все още не мога да повярвам. За мен е чест да нося короната на Мис Свят и нямам търпение да се захвана за работа.


 


Ще помня тази невероятна случка в Пуерто Рико до края на живота си". Новата Мис Свят е социално ангажирана като се включва в доброволческа дейност. 


 


Проектът на Каролина Красота с цел осигурява постоянна помощ на бездомни хора в криза и повишава осведомеността за този проблем, като се бори срещу социалното изключване.


 


Благодарение на проекта всяка неделя се осигурява топла храна, хранителни пакети, напитки, дрехи, маски, както и правни съвети и професионална медицинска помощ за почти 300 нуждаещи се хора в Лодз.




 


Виж  видео ТУК!