19min.media

Предупредили Дженифър Лопес, че „никога повече няма да се снима във филми"

Дженифър Лопес е предупредена, че в бъдеще може да получи „не“. RadarOnline.com разкри причината, поради която певицата е получила брутално предупреждение, че „никога повече няма да бъде наета да се снима във филми“.


55-годишната звезда заяви, че след като е получила предложение да бъде съдия в хитовата поредица American Idol, екипът ѝ я е насърчил да откаже участието.


Лопес обясни: „Бях направила всички тези големи филми и албуми, а сега ме молят да участвам в риалити шоу. Имам деца и не съм работила от няколко години.


„American Idol“ беше голямо шоу по онова време. Наистина се свежда до това, какво мисля, че мога да допринеса? Когато всичките ми съветници казваха: „Не прави това, ще се превърнеш само в риалити звезда“.


Лопес не е съгласна с екипа си и заявява в интервюто: „Не мисля, че това ще се случи. Мисля, че имам с какво да допринеса.


„Обичам музиката и обичам да наставлявам хората и исках да споделя нещата, които знаех за бизнеса. Така че ставаше дума по-скоро за това: „Какво мисля, че мога да направя?“.


В крайна сметка певицата приема офертата и в продължение на пет сезона е съдия заедно с Ранди Джаксън, Стивън Тайлър, Кийт Ърбан и Хари Конник младши.


През 2012 г. Лопес се оттегли от поста на съдия и обясни, докато участва в радиошоуто на Райън Сийкрест: „Честно казано, чувствам, че е дошъл моментът, в който трябва да се върна към другите неща, които правя.“