19min.bg

Съдят Мегз задочно, тя се хвали, че е в Индия


Дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз отново не дойде в Пловдивския районен съд и старт на разпоредителното заседание беше даден в нейно отсъствие. Тя е подсъдима за катастрофа с ранена жена в Раковски. На 8 април 2019 г. на кръстовище Мегз не спряла на знак Стоп и ударила с мерцедеса си друга кола. Ранена била пътничката във втората кола Станка Ангелова, чийто десен крак бил счупен.


 


Срещу Мегз има и второ обвинение - по време на инцидента е шофирала без книжка, защото й е била отнета. От няколко дни дизайнерката, която живее в Дубай, пуска снимки в Инстаграм, че е в Индия. Каканашева нямала търпение да види Делхи и величествения Тадж Махал. Бизнесдамата споделя, че по-късно щяла да лети за Коимбаторе, където ще прекара 6 дни в Ашрама на Садгуру.


 


„Още преди да стъпя в Индия, знаех, че пътуването ми дотук ще ме промени завинаги. Отдавна го мечтаех, но пандемията ме позабави мъничко. Никога обаче не съм подозирала, че да тръгна сама за тази дестинация, ще се окаже едно от най-смелите и луди неща, които съм правила в живота си“, разкрива тя.