19min.bg

Селена Гомес пуска бюти бранд

01/02

След пускането на новия албум „Rare“, който оглави класациите само за няколко дни, Селена Гомес продължава успешната си серия. Изпълнителката обяви, че иска да се развива и в друга сфера, затова пуска своя бюти колекция.

Певицата съобщи в своя официален профил в Instagram, че работи усилено над бранда „Rare Beauty“ близо две години и вече може да се похвали, че продуктите от първата ѝ колекция ще се продават в известни магазини в Америка.

Лимитираната серия на Гомес бива пусната ексклузивно, а през лятото на 2020 г. изпълнителката на „The Lose You to Love Me“ ще зарадва най-големите си фенове с още козметика.

Новината за новото начинание на Селена подлуди много от нейните последователи, които коментираха под нея, че нямат търпение да си купят от продуктите, предава Tialoto.bg.

В промовидеото, споделено от певицата, може да я видим как изпробва различни гримове и си води записки в своя тефтер.

Само за няколко часа след обявяването на бранда на Селена Гомес, той вече е събрал над милион последователи, което показва, че продуктите от лимитираната колекция ще се разграбят като топъл хляб.

В едно от последните си интервюта певицата сподели, че в момента се чувства по-силна от всякога и вече е забравила Джъстин Бийбър и не иска да си спомня за емоционалния тормоз, който той ѝ е причинил по време на тяхната връзка.


 


Снимки: Instagram