19min.bg

Шоуто на Armin Van Buuren на 30 август се мести на закрито в зала Арена София


Събитието на лятото за феновете на електронната музика у нас – гостуването на легендарния Armin Van Buuren, се мести на закрито и в българския „дом“ на Армин – зала Арена София. Планираното за 30 август мащабно електронно събитие, част от поредицата Sofia Solid, ще се проведе на новата локация на същата дата без необходимост от смяна или презаверка на вече закупените билети.


Промяната на локацията и провеждането на партито в зала Арена София не само ще запази позитивната хронология в историята на всички гостувания на Armin Van Buuren в София, но и ще осигури още по-интензивно и енергично парти преживяване за публиката с удължено времетраене на DJ сета на Армин и включването на още трима топ диджея и артистите от Нов Цирк с атрактивна съпътстваща програма. По-дългото времетраене на събитието означава повече музика, повече емоции и незабравими моменти.
Окончателната програма на ивента изглежда така:

18:00 Старт
19:00 Youna
20:30 Avalan Rokston
21:45 Mees Salomѐ
23:00 Armin Van Buuren
Avalan Rokston е впечатляващата колаборация между номинирания за Грами вокалист и продуцент Avalan и талантливия продуцент и композитор Rokston, която съчетава поп вокали с електронен денс звук и създава уникален и динамичен вайб, който завладява публиката еднакво силно както в студийните им записи, така и на живо.
Youna е изгряващ DJ и продуцент в мелодичното техно и прогресив хауса, която идва от Южна Корея и бързо се утвърждава на световната сцена със своите емоционални мелодии и енергични ритми, които обединяват култури и създават интегрирано звуково преживяване.
Mеss Salomè започва да създава електронна музика едва на 17 години, а през 2017 г. за дебютното си EP „Equivalence“, подписва с лейбъла „Filth On Acid“, което му носи международно признание и води до успешни издания на престижни лейбъли като Anjunadeep и Armadа и редица лайв сетове на ключови за електронната музика локации.
Сетът на сензационния холандец в София е част от световното 2024 турне на Armin Van Buuren по повод на последния му албум „Breathe In”, което включа хедлайн сетове на Tomorrowland, Ultra фестивалите в Маями (САЩ), Сантиаго (Чили), Лима (Перу) и изданията в Австралия, SAGA Festival, Parookaville и др.

Билети за лайва все още има на Ticketstation.bg.
 
Още информация може да намерите в събитието във Facebook, както и на festteam.bg и в социалните мрежи.